Αλυσοπρίονο MS 194T 30cm STIHL.

389.00

Χαρακτηριστικά:

Κυβισμός 31,76 cm3
Ισχύς 1,4/1,9 kW/Hp
Βάρος 3,3 kg 1)
Αναλογία ισχύς προς βάρος 2,4 kg/kW
Φρένο Αλυσίδας QuickStop
Στάθμη ηχοπίεσης 100 dB(A) 2)
Στάθμη ηχητικής ισχύος 112 dB(A) 2)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά 3,6/3,6 m/s² 3)
Βήμα/τύπος αλυσίδας 3/8 ” P
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: S11372000335 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Αλυσοπρίονο MS 194T 30cm STIHL.

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 194 T είναι ένα δυνατό, επαγγελματικό αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων που εντυπωσιάζει τόσο στην συντήρηση κορυφών όσο και στην απομάκρυνση νεκρού ξύλου, παραβλάσταρων και λαίμαργων. Εξειδικευμένοι συντηρητές δέντρων μπορούν να εκτελέσουν τις εργασίες συντήρησης αποτελεσματικά με αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο. Οι μικρές διαστάσεις του αλυσοπριόνου STIHL MS 194 T και το χαμηλό του βάρος επιτρέπουν αποτελεσματική εργασία, ακόμα και σε χώρους με περιορισμένη ελευθερία κινήσεων.

Ο δυνατός κινητήρας STIHL 2-MIX προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η αλυσίδα STIHL 3/8” P επιτρέπει λεπτές τομές και υψηλή ακρίβεια στην εργασία. Το σύστημα STIHL Ematic επίσης υποστηρίζει τη στοχευμένη παροχή λαδιού στη λάμα και στην αλυσίδα, που σημαίνει αποδοτική εργασία με εξοικονόμηση λαδιού. Το αλυσοπρίονο διαθέτει έναν πρακτικό πτυσσόμενο γάντζο που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του καλωδίου ανάρτησης στο κατέβασμα και για την ασφάλισή του.

Στα πολλά πλεονεκτήματα αυτού του αλυσοπριόνου περιλαμβάνεται και το αντιδονητικό σύστημα STIHL που μειώνει τους κραδασμούς που παράγονται από τον κινητήρα και προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ Αυτό το ειδικό αλυσοπρίονο είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο από χρήστες που είναι εξειδικευμένοι στη συντήρηση δέντρων. Η χρήση αυτού του μηχανήματος χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς.

  • Ευέλικτο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων
  • Για ειδικά εκπαιδευμένους χρήστες, ειδικούς στη φροντίδα των δέντρων
  • κινητήρας 2-MIX για υψηλή απόδοση κοπής
  • Τα παξιμάδια διευκολύνουν την αλλαγή της αλυσίδας

 

Παρακαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης για να εκτιμήσετε τους κίνδυνους ενός αλυσοπρίονου. Επίσης να φοράτε πάντα προστατευτικό ρουχισμό και εξοπλισμό.
Εάν οτιδήποτε στην ασφαλή του χρήση δεν σας είναι σαφές, συνιστούμε να παραγγείλετε το αλυσοπρίονο διαδικτυακά και να το παραλάβετε από έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 7 kg
Brand

Κινητήρας

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αλυσοπρίονο MS 194T 30cm STIHL.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.