Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Για παράδοση προϊόντων στην Κύπρο ή στο εξωτερικό μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω email στο [email protected]. Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών (ACS Courier).

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού και μεσαίου ογκού-βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλλούν μέσω courier. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Ο τρόπος αποστολής μέσω μεταφορικής αφορά προϊόντα μεγαλύτερου ογκού-βάρους τα οποία είναι ασύμφορα να αποσταλλούν μέσω courier. Αντικαβολή μέσω μεταφορικής δεν πραγματοποιείται. Η αποστολή αφορά παράδοση επί πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη σε απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος διαμορφώνεται σε συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και το συνεργαζόμενο πρακτορείο.

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές θα μπορούν να πραγματοποιούνται από την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημέρα της παραγγελίας και κατόπιν συννενόησης μέσω email στο [email protected].

*Τα προϊόντα αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη, αν το προϊόν παραδοθεί φθαρμένο ή σπασμένο ο πελάτης οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή.

Κόστος αποστολής

Σας προσφέρουμε πολλούς εναλλακτικούς τρόπους αποστολής ώστε να έχετε το μικρότερο δυνατόν κόστος για την αποστολή της παραγγελίας σας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Για παράδοση προϊόντων στην Κύπρο ή στο εξωτερικό μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω email στο [email protected].

Ειδικότερα τα κόστη αποστολής είναι:

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών (ACS Courier)

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού και μεσαίου ογκού-βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλλούν μέσω courier και το κόστος για αποστολή είναι: Αττική -Μικρού ογκού-βάρους (έως 2 κιλά) 2.50€ -Μεσαίου ογκού-βάρους (μετά τα 2 κιλά) 0.90€ / κιλό Επαρχία -Μικρού ογκού-βάρους (έως 2 κιλά) 2.80€ -Μεσαίου ογκού-βάρους (μετά τα 2 κιλά) 1.10€ / κιλό *Για τις δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αφορά το κοντινότερο σημείο παραλαβής από την εταιρία ACS.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Ο τρόπος αποστολής μέσω μεταφορικής αφορά προϊόντα μεγαλύτερου ογκού και βάρους και τα οποία είναι ασύμφορα να αποσταλούν μέσω courier.

*Αντικαβολή μέσω μεταφορικής δεν πραγματοποιείται.

Για τον νομό Αττικής (& Κεα, Κύθνος):

 • Για προϊόντα με βάρος-ογκό έως 20 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 9€.
 • Για προϊόντα με βάρος-ογκό έως 40 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 15€.
 • Για προϊόντα με βάρος-ογκό έως 60 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 20€.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

 • Για προϊόντα με βάρος-ογκό έως 20 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 12€.
 • Για προϊόντα με βάρος-ογκό έως 40 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 20€.
 • Για προϊόντα με βάρος-ογκό έως 60 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 25€.

Για προϊόντα με βάρος-ογκό ανω των 60 κιλών, η παραγγελία θα αποστέλλεται με ευρωπαλέτα και το κόστος είναι:

 • Νομός Αττικής: 25€
 • Ηπειρωτική Ελλάδα: 35€
 • Κρήτη, Κυκλάδες, νησιά Ιονίου, Δωδεκάνησα: 60€
 • Νησιά Βορείου Αιγαίου, Σποράδες, Θάσος: 80€

Ηπειρωτική Ελλάδα θεωρούνται οι περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Χερσαίας Βορείας Ελλάδας.

 • Οι ανωτέρω τιμές αφορούν παράδοση επί πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές θα μπορούν να πραγματοποιούνται από την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημέρα της παραγγελίας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

** Για αγορές ανω των 250.00 € εντός Ν.Αττικής (συμπεριλαμβάνονται τα νησιά Κεα, Κύθνος) το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Χρόνος παράδοσης

 • Για παράδοση εντός Αττικής 2-7 εργάσιμες ημέρες.
 • Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά 3-10 εργάσιμες ημέρες
 • Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 5-12 εργάσιμες ημέρες.

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), (13%) στα φυτά και (6,5%) στα βιβλία. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.e-geoponiki.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.