Περιστροφική Κεφαλή RG-KM STIHL.

505.00

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: S41807405006 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Περιστροφική Κεφαλή RG-KM STIHL.

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΟΠΗΣ

Παρόμοιο με βούρτσα ζιζανίων, το περιστροφικό μαχαίρι STIHL RG-KM είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για συντηρητές χώρων πρασίνου, κήπων και οδών, καθώς τους επιτρέπει να απομακρύνουν αποτελεσματικά ζιζάνια και χόρτο από επιφάνειες με χαλίκι, άσφαλτο ή πλάκες.

Η περιστροφική κεφαλή κοπής STIHL RG-KM είναι σχεδιασμένη για κοπή με χαμηλές στροφές: σε αντίθεση με τις περιστρεφόμενες μεσινέζες, το πάνω και κάτω μαχαίρι της κεφαλής σχηματίζουν γωνία περίπου 30° μεταξύ τους και κινούνται μπρος-πίσω. Το αποτέλεσμα είναι μια χαμηλή περιστροφική ενέργεια που αφήνει ανεπηρέαστες τις πέτρες όταν δουλεύετε σε δρόμους, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και κράσπεδα. Αυτό σημαίνει ότι κατά την εργασία με το εργαλείο αυτό, η απόσταση ασφαλείας που πρέπει να διατηρήσετε από αντικείμενα και αυτοκίνητα είναι μόλις 3 m, ή 5 m από ανθρώπους.

Ως εργαλείο για την απομάκρυνση ζιζανίων, το RG-KM μπορεί να αντιμετωπίσει σκληρά ζιζάνια εύκολα και αποτελεσματικά. Αν θέλετε να δείτε αυτό το εργαλείο Kombi σε δράση, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που δημιουργήσαμε για τη χρήση του STIHL RG-KM. Μπορείτε να εργαστείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς διακοπή, γιατί το εργαλείο Kombi δεν μπουκώνει και δεν μπλέκεται στα κομμένα υλικά. Αν θέλετε να καταπολεμήσετε ζιζάνια, θα διαπιστώστε ότι η περιστροφική κεφαλή κοπής είναι ένα άνετο και αποτελεσματική εργαλείο, κατάλληλο για πολύωρη χρήση.

Η περιστροφική κεφαλή κοπής RG-KM είναι μέρος του συστήματος STIHL Kombi, και μπορεί να συνδεθεί γρήγορα και χωρίς εργαλεία στον δυνατό κινητήρα STIHL KM 111 R και στους εξής κινητήρας Kombi:

  • KM 131 R
  • KMA 130 R
  • KMA 135 R

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιστροφική κεφαλή κοπής STIHL RG-KM σε συνδυασμό με τον κινητήρα Kombi KM 94 R, που είναι πλέον εκτός παραγωγής.

  • Κοπή χαμηλής περιστροφής κατά μήκος δρόμων, χώρων στάθμευσης ή πεζοδρόμων
  • Για τους κινητήρες: KM 91 R, KM 94 R, KM 111 R, KM 131 R και KMA 130 R
  • Εργαλείο Combi για την αφαίρεση ιοντίων σε χαλίκια και πλακόστρωτες επιφάνειες

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 4 kg
Brand

Κινητήρας

,

Είδος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Περιστροφική Κεφαλή RG-KM STIHL.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.