Ελαιοραβδιστικό SPA 130 STIHL.

819.00

Χαρακτηριστικά:

Ονομαστική τάση 36 V
Βάρος 2,6 kg
Στάθμη ηχητικής πίεσης 80 dB(A)
Στάθμη ηχητικής ισχύος 93 dB(A) 1)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά 13/13,5 m/s² 2)
Χρόνος λειτουργίας με AP 100 μέχρι 50 λεπτά 3)
Χρόνος λειτουργίας με AP 200 μέχρι 100 λεπτά 3)
Χρόνος λειτουργίας με AP 300 μέχρι 120 λεπτά 3)
Χρόνος λειτουργίας με AR 3000 μέχρι 615 λεπτά 3)
Χρόνος λειτουργίας με AR 2000 μέχρι 490 λεπτά 3)
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: SVA020110700 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Ελαιοραβδιστικό SPA 130 STIHL.
Χωρίς μπαταρία & Φορτιστή.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ SPA 130: ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΛΙΑΣ

Το επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό STIHL SPA 130 είναι ιδανικό για επαγγελματικές εργασίες όταν συλλέγετε ελιές, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς ή άλλα μικρά φρούτα. Τα ιδανικά ευθυγραμμισμένα 8 χτένια από ανθρακόνημα δρουν αποτελεσματικά και απαλά και αφαιρούν τα φρούτα χωρίς να καταστρέφουν το δέντρο ή τα κλαδιά.

Το STIHL SPA 130 >χωρίς εκπομπές και χαμηλού θορύβου με μπαταρίες ιόντων λιθίου, ανήκει σύστημα STIHL AP , και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προστασία αυτιών. Η μπαταρία συνδέεται στο ελαιοραβδιστικό με μια θήκη STIHL AP και καλώδιο σύνδεσης. Η υποδοχή είναι ευέλικτη και υποστηρίζει την υψηλή ικανότητα κάμψης του καλωδίου. Επιπλέον, το ελαφρύ περίβλημα από μαγνήσιο και το χαμηλό βάρος της θεριζοαλωνιστικής μηχανής επιτρέπουν επίσης μεγαλύτερη, άνετη εργασία με το SPA 130 της STIHL. Χάρη στον κοντό, άκαμπτο άξονα, τα χτένια μπορουν να μετακινήθουν με ακρίβεια στο στέμμα του δέντρου για να τινάξει απαλά τα φρούτα από τα κλαδιά. Ανάλογα με την ωρίμανση του καρπού, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα των χτένιων σε 3 στάδια χρησιμοποιώντας τη λαβή, ώστε να μπορείτε να συγκομίσετε με τη βέλτιστη ταχύτητα. Ένας στιβαρός σχεδιασμός, η μονάδα μετάδοσης με προστασία από τη σκόνη και ο πλήρως κλειστός κινητήρας δίνουν στο ελαιοραβδιστικό μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εάν απαιτείται, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το STIHL SPA 130 με μια μπαταρία πλάτης, όπως η STIHL AR 3000 L.

Το STIHL SPA 130 έχει συνολικό μήκος 220 cm.

Στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το SPA 130 και πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί η επιλεγμένη μπαταρία.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και καθημερινή εργασία ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό είναι πιστοποιημένα ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα αυτού επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Η δοκιμή πιτσιλίσματος είναι ευθυγραμμισμένη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

  • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
  • Στιβαρό και ανθεκτικό στη σκόνη μειωτήρα στροφών
  • Καλή ισορροπία και ευχάριστος χειρισμός χάρη στο χαμηλό βάρος

Παρακαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης για να εκτιμήσετε τους κίνδυνους ενός ελαιοραβδιστικού. Επίσης να φοράτε πάντα προστατευτικό ρουχισμό και εξοπλισμό.
Εάν οτιδήποτε στην ασφαλή του χρήση δεν σας είναι σαφές, συνιστούμε να παραγγείλετε το ελαιοραβδιστικό διαδικτυακά και να το παραλάβετε από έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 3 kg
Brand

Κινητήρας

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ελαιοραβδιστικό SPA 130 STIHL.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.