Τεχνητό Φυτό Δέντρο Σφένδαμος 340cm SpaceGreen.

2,046.00

Χαρακτηριστκά

Διαστάσεις: 425x340cm
Χρώμα:
Πράσινο
Υλικό: Fiberglass
Υλικό Φύλλων: Οργανικό Ύφασμα
Τοποθεσία: Εσωτερικού Χώρου

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: SPG0006-0194 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ακανόνιστα, οδοντωτά, «λοβωτά» φύλλα, έντονου πράσινου, τοποθετούνται σε αντίθετη φορά ώστε να αναδεικνύουν τις ραβδώσεις τους, πάνω σε στρεβλό, χειροποίητο, fiberglass κορμό ύψους 340 εκ. Στέκει πάντα επιβλητικόςκαι αγέρωχος κεντρίζοντας το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη. Σφένδαμος spacegreen* ο πολυπράγμων! • Διακοσμήστε τον με φωτογραφίες, vintage αντικείμενα, pins και ότι άλλο βάλει ο νους σας και τολμήστε να τη φωτίσετε με λεπτά φωτάκια, τυλίγοντας τα κλαδιά του κατά μήκος της ανάπτυξής τους. • Χρησιμοποιήστε τον σε χώρους με ζεστά, φθινοπωρινά χρώματα και αναπτύξτε αισθήσεις άνεσης και θέρμης. • Επιλέξτε να τα τοποθετήσετε σε κεντρικά σημεία του χώρου, είτε στο κέντρο μιας μεγάλης ροτόντας σε ένα εστιατόριο ή σε lobbies που θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες σας με μια νότα εκθαμβωτικής διακόσμησης. • Ξεγνοιάστε μια για πάντα καθώς δεν χρειάζεται καμία απολύτως συντήρηση και συναρμολογείστε τη σε χρόνο μηδέν εφόσον δεν απαιτούνται γνώσεις τοποθέτησης και εργαλείων. Ο σφένδαμος θεωρείται σύμβολο γενναιοδωρίας, ευφυΐας και ισορροπίας και θα εξισορροπήσει στο μέγιστο κάθε διακόσμηση, σε οποιονδήποτε χώρο.

Ο σκοπός των τεχνητών δέντρων και φυτών δεν είναι να υποκαταστήσουν τα φυσικά. Είναι διακοσμητικά στοιχεία, υψηλής αισθητικής που η χρήση τους προτείνεται εκεί που η φύση αδυνατεί ή το κόστος και ο χρόνος για την διατήρηση της υγείας τους κρίνονται απαγορευτικά.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των τεχνητών φυτών, δέντρων και κάθετων κήπων της Spacegreen είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο εσείς επιλέξετε χωρίς να ανησυχείτε για την ενδεδειγμένη θερμοκρασία, την παροχή νερού, τις φθορές που μπορούν να δημιουργηθούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις από υγρασία ή το ποσοστό ηλιοφάνειας στο σημείο τοποθέτησης.

Τα τεχνητά φυτά, δέντρα και κάθετοι κήποι της spacegreen είναι κατασκευασμένα με υλικά των υψηλότερων προδιαγραφών ώστε να αντέχουν στις ακτίνες UV και να προστατεύουν το χρώμα και τη σύνθεση του φυλλώματός τους για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Παρόλα αυτά, η έκθεση σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες ηλιοφάνειας κάποιων προϊόντων μας, μπορεί να μειώσει ελαφρώς τη «ζωντάνια» του χρώματος των φυλλωμάτων σε βάθος χρόνου. Προκειμένου να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας αναλλοίωτα για χρόνια συνιστούμε την προστασία τους και όχι την απευθείας έκθεσή τους σε συνθήκες που θα μπορούσαν να τα αλλοιώσουν. Συμβουλευτείτε τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος για οδηγίες συντήρησης καθώς και την ειδική σήμανση για χρήση σε εξωτερικό χώρο.

Προσθέτοντας τεχνητά φυτά και λουλούδια σε μία φυσική σύνθεση ή εγκατάσταση, το τελικό αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά μαγικό. Δοκιμάστε το άφοβα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας είδη φυτών όλο το χρόνο, χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος συντήρησής τους ή ακόμα και αν είναι εκτός εποχής. Τα προϊόντα της spacegreen σας δίνουν την ελευθερία να διακοσμήσετε οποιονδήποτε χώρο, όπως και όποτε το επιθυμείτε.

*Είναι βέβαιο πως κάνεις δεν θα αντιληφθεί ποτέ τη διαφορά μεταξύ τεχνητών και φυσικών φυτών σας καθώς τα σχέδια της spacegreen είναι πιστά αντίγραφα των αληθινών.

**Η απεικόνιση των χρωμάτων στις φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το φυσικό προϊόν, ανάλογα με το φωτισμό λήψης, τις ρυθμίσεις και την ανάλυση της οθόνης σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 6 kg
Brand

Είδος