Χλοοκοπτικό Automower 450X HUSQVARNA.

4,999.00

Χαρακτηριστικά

Επιφάνεια: 5000m
Ύψος κοπής: 20-60mm
Μεγ. Χρόνος: 270min
Μεγ. Κλίση: 45%

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: HVA967853011 Κατηγορία:

Περιγραφή

Χλοοκοπτικό Automower 450X HUSQVARNA.

Κορυφαίο μοντέλο της σειράς X-line από τον παγκόσμιο ηγέτη στη ρομποτική χλοοκοπή. Είναι αρκετά έξυπνο για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μεγάλων και περίπλοκων κήπων, όπως πολλαπλά στενά περάσματα, εμπόδια, σκληρό έδαφος και εδάφη με κλίση έως και 45%. Η πλοήγηση με τη βοήθεια GPS και μια σειρά από λειτουργίες, όπως το Automower® Connect, το καθιστούν τον έξυπνο τρόπο για να διατηρείτε το γκαζόν σας πράσινο, υγιές και τέλεια κουρεμένο. Η απομακρυσμένη ανίχνευση αντικειμένων επιτρέπει υψηλότερη ταχύτητα κοπής και κάλυψη περιοχής. Η εφαρμογή Automower® Connect σας δίνει τον πλήρη έλεγχο: μπορείτε να εκκινήσετε, να σταματήσετε, να χρησιμοποιήσετε την εντολή παρκαρίσματος και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας από το κινητό σας , όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Automower® Connect

Το Automower® Connect σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του χλοοκοπτικού σας μέσα από το κινητό σας. Μπορείτε εύκολα να στείλετε εντολές εκκίνησης, διακοπής και στάθμευσης, να ελέγξετε τις ρυθμίσεις και να τις αλλάξετε. Εάν χρειάζεται, μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να βλέπετε πού βρίσκεται το χλοοκοπτικό σας σε περίπτωση κλοπής – όπου κι αν είστε.<br/>Περιλαμβάνει 10 χρόνια συμβολαίου κινητού. Στον βασικό εξοπλισμό για τη σειρά X-line, προαιρετικό για όλα τα μηχανήματα της σειράς 300-400.

Πλοήγηση με τη βοήθεια GPS

Ένα ενσωματομένο σύστημα GPS χαρτογραφεί τον κήπο σας, συμπεριλαμβάνοντας τα καλώδια οριοθέτησης και κατευθυνσης. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό Husqvarna καταχωρεί ποια μέρη του κήπου σας έχει ήδη καλύψει και ρυθμίζει ανάλογα τη διαδρομή του. Αυτό σας εξασφαλίζει βέλτιστη κάλυψη και εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής.

Ανώτερη αλληλεπίδραση

Όλα τα ρομποτικά χλοοκοπτικά με Automower® Connect είναι συμβατά με την Alexa της Amazon και το Google Home. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε στον έξυπνο συνομιλητή σας μια φωνητική εντολή και το Husqvarna Automower® θα μεταβεί στην εργασία. Μπορείτε να εκτελέσετε τις πιο συνηθισμένες εντολές, όπως εκκίνηση, διακοπή, στάθμευση και λήψη ενημερώσεων κατάστασης από το χλοοκοπτικό σας, απλά ζητώντας το από τον βοηθό σας..

Εντοπισμός εμποδίων

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες τεχνολογίας υπερήχων βοηθούν το χλοοκοπτικό σας να εντοπίσει αντικείμενα, να μειώσει την ταχύτητα και να αποφύγει τις δυνατές συγκρούσεις.

Υπερ-αθόρυβη κίνηση

Μοτέρ τροχών με γρανάζια κίνησης 2 βημάτων, μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει υπερ-αθόρυβη λειτουργία. Σας δίνει εξαιρετική απόδοση και επιτρέπει την κοπή ακόμα και τη νύχτα ή κάθε μέρα όλο το 24ωρο σε κάθε είδους γειτονιά.

Χρονοδιακόπτης καιρού

Ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο λειτουργίας του ανάλογα με το ρυθμό ανάπτυξης του γρασιδιού σας, πράγμα που σημαίνει οτι θα λειτουργήσει περισσότερο τις περιόδους μεγάλης ανάπτυξης.Σε ηλιόλουστο ή ξηρό καιρό, ή στο τέλος της σεζόν, το χλοοκοπτικό θα εργάζεται λιγότερο, επιφέροντας λιγόετρες φθορές στο ίδιο και στο γρασίδι.

Ευέλικτη τοποθέτηση σταθμού φόρτισης

Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τον σταθμό φόρτισης με ευελιξία, απλοποιώντας την εγκατάσταση και εξασφαλίζοντας αξιόπιστο παρκάρισμα κάθε φορά.

Προστασία κλοπής με GPS

Τα προϊόντα που είναι εξοπλισμένα με το Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™ ξεκινάνε να καταγράφουν αμέσως τη θέση τους μέσω GPS και σας στέλνουν ενημερώσεις. Κάνει την εγκατάσταση του Automower® σας ακόμα πιο ασφαλή και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κλοπής.

Αδιάβροχο
Αντικαταστάσιμα καλύμματα
Απομακρυσμένα σημεία εκκίνησης x5
Ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους
Προβολείς LED

Επιπλέον πληροφορίες

Brand

Κινητήρας

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Χλοοκοπτικό Automower 450X HUSQVARNA.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.