-20%

Έρριζο εμβολιασμένο φυτό Σουλτανίνα.

Original price was: €2.50.Η τρέχουσα τιμή είναι: €2.00.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Λευκό.
Καταλληλότητα: Επιτραπέζιο, Σταφίδα.
Ωρίμανση: Μέσα Αυγ. – Μέσα Σεπτ.
Κουκούτσι: Όχι.

Διαθεσιμότητα: μη διαθέσημο
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: μη διαθέσημο
Κωδικός προϊόντος: PLN000106011 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Έρριζο εμβολιασμένο φυτό Σουλτανίνα.

Είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες ποικιλιες σε ολόκληρο τον κόσμο γνωστή και ως Thompson Seedless στην Αμερική. Πρόκειται για λευκή αγίγαρτη ποικιλία ωχροκίτρινη τριπλής χρήσης. Είναι ποικιλία πολύ παραγωγική πρώιμη ως μεσοπρώιμη. Μορφώνεται σε σχήμα κυπελλοειδές αλλά και σε γραμμικό. Οι πρώτοι οφθαμοί της κληματίδας είναι άγονοι, γι’ αυτό και δέχεται κλάδεμα μακρύ. Αποδίδει άριστης ποιότητας προιόντα σε εδάφη πλούσια σε ανθρακικό ασβέστιο με καλή δομή και ομαλή παροχή νερού στα φυτά. Η χρήση φυτορυθμιστικών ουσιών, η χαραγή ή συνδυασμός τους, συνίσταται για την αύξηση του μεγέθους των ραγών και του ελέγχου της καρπόδεσης κατά την παραγωγή επιτραπέζιων σταφυλιών από την ποικιλία. Πολλαπλασιαστικό υλικό : Επιλεγμένο Φασούλη 1 Επιλεγμένο Φασούλη 2 Επιλεγμένο Φασούλη 3 ENTAV INRA cl 919

Παραγωγή

Μέσα Αυγούστου – Μέσα Σεπτεμβρίου.

Έρριζα εμβολιασμένα φυτά

Πρόκειται για φυτά με την επιθυμητή ποικιλία-κλώνο εμβολιασμένη στο επιλεγμένο υποκείμενο, που έχουν αναπτυχθεί για ένα έτος στο φυτώριο σε ελεγμένο έδαφος. Το ριζικό τους σύστημα είναι καλά αναπτυγμένο και οι ρίζες σωστά κατανεμημένες ενώ η συγκόλληση του εμβολίου με το υποκείμενο είναι ομοιογενής, ξυλοποιημένη και ισχυρή. Διατίθονται με το εμβόλιο κλαδεμένο στα 2-3 μάτια και παραφηνωμένα για την προστασία των ματιών μετά τη φύτευση.

Φύτευση

Τα γυμνόριζα εμβολιασμένα μοσχεύματα αμπέλου πρέπει να φυτεύονται, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες αργά το χειμώνα έως την άνοιξη. Το έδαφος πρέπει να βρίσκεται στην κατάλληλη υγρασιακή κατάσταση. Προτείνουμε την τοποθέτηση των φυτών στο νερό για μια μέρα πρίν την φύστευση ώστε να ενυδατωθούν πλήρως. Για την φύτευση ανοίξτε λακους 40-50 εκ και διάμετρο 30-35 εκ. Τοποθετήστε το φυτό στον πάτο του λάκου, απλώστε καλά τις ρίζες και σκεπάστε το φυτό με καλής ποιότητας και καθαρό απο ζιζανιοκτόνα χώμα κατα 15-20εκ. Πατήστε ελαφρά το χώμα μέσα στον λάκο ώστε αυτό να έρθει σε καλή επαφή με το ριζικό σύστημα του φυτού και συνεχίστε το γέμισμα του λάκου. Το σημείο εμβολιασμού πρέπει να βρίσκεται 3-5 εκ πάνω απο την επιφάνεια του εδάφους. Μετά την φύτευση ποτίστε ώστε να κρατηθεί υγρό το έδαφος γύρω απο τις ρίζες.

**Η διαθεσιμότητα των φυτών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (κυρίως καιρικές συνθήκες) με αποτέλεσμα να μην είναι πάντα τα προϊόντα προς διάθεση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Το προϊόν αυτό είναι διαθέσιμο:~ Ιανουάριο – Μάρτιο.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg
Είδος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Έρριζο εμβολιασμένο φυτό Σουλτανίνα.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.