Τεχνητό Φυτό Δέντρο Μπανανιά 250cm SpaceGreen.

434.00

Χαρακτηριστκά

Διαστάσεις: 250cm
Χρώμα:
Πράσινο
Υλικό: Φυσικός Κορμός/Πολυαιθυλένιο
Υλικό Φύλλων: Πολυεστερικό Ύφασμα
Τοποθεσία: Εσωτερικού Χώρου/Εξωτερικού Χώρου

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: SPG0006-0911 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Πράσινα μεγάλα και πλατιά φύλλα, ξεπηδούν ασύμμετρα και στέκονται πάνω σε φυσικό κορμό ύψους 250εκ. Συνδυάστε το και με άλλες καλαθέες της συλλογής μας, για το πιο μοναδικό jungle look, γεμάτο αποχρώσεις και ασυνήθιστα patterns! Eίναι η ιδανική επιλογή για να τη συνδυάστε με μονστέρες, αρέκες και πουλιά του παραδείσου για να ξυπνήσετε τη ζούγκλα που κρύβεται μέσα σας και στη φαντασία σας! Για το απόλυτο jungle look, μη ξεχάσετε τα μαξιλάρια με τροπικά φύλλα ή floral patterns, ένα ιδιαίτερο πίνακα και φωτάκια. Θα ερωτευτείτε την ατμόσφαιρα αυτή με τη πρώτη ματιά! Μπορείτε να δώσετε στα φύλλα και στα κλαδιά της το σχήμα και τη φορά που θέλετε, καθώς αποτελούνται εσωτερικά από σύρμα υψηλής ποιότητας.

Ο σκοπός των τεχνητών δέντρων και φυτών δεν είναι να υποκαταστήσουν τα φυσικά. Είναι διακοσμητικά στοιχεία, υψηλής αισθητικής που η χρήση τους προτείνεται εκεί που η φύση αδυνατεί ή το κόστος και ο χρόνος για την διατήρηση της υγείας τους κρίνονται απαγορευτικά.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των τεχνητών φυτών, δέντρων και κάθετων κήπων της Spacegreen είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο εσείς επιλέξετε χωρίς να ανησυχείτε για την ενδεδειγμένη θερμοκρασία, την παροχή νερού, τις φθορές που μπορούν να δημιουργηθούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις από υγρασία ή το ποσοστό ηλιοφάνειας στο σημείο τοποθέτησης.

Τα τεχνητά φυτά, δέντρα και κάθετοι κήποι της spacegreen είναι κατασκευασμένα με υλικά των υψηλότερων προδιαγραφών ώστε να αντέχουν στις ακτίνες UV και να προστατεύουν το χρώμα και τη σύνθεση του φυλλώματός τους για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Παρόλα αυτά, η έκθεση σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες ηλιοφάνειας κάποιων προϊόντων μας, μπορεί να μειώσει ελαφρώς τη «ζωντάνια» του χρώματος των φυλλωμάτων σε βάθος χρόνου. Προκειμένου να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας αναλλοίωτα για χρόνια συνιστούμε την προστασία τους και όχι την απευθείας έκθεσή τους σε συνθήκες που θα μπορούσαν να τα αλλοιώσουν. Συμβουλευτείτε τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος για οδηγίες συντήρησης καθώς και την ειδική σήμανση για χρήση σε εξωτερικό χώρο.

Προσθέτοντας τεχνητά φυτά και λουλούδια σε μία φυσική σύνθεση ή εγκατάσταση, το τελικό αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά μαγικό. Δοκιμάστε το άφοβα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας είδη φυτών όλο το χρόνο, χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος συντήρησής τους ή ακόμα και αν είναι εκτός εποχής. Τα προϊόντα της spacegreen σας δίνουν την ελευθερία να διακοσμήσετε οποιονδήποτε χώρο, όπως και όποτε το επιθυμείτε.

*Είναι βέβαιο πως κάνεις δεν θα αντιληφθεί ποτέ τη διαφορά μεταξύ τεχνητών και φυσικών φυτών σας καθώς τα σχέδια της spacegreen είναι πιστά αντίγραφα των αληθινών.

**Η απεικόνιση των χρωμάτων στις φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το φυσικό προϊόν, ανάλογα με το φωτισμό λήψης, τις ρυθμίσεις και την ανάλυση της οθόνης σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 6 kg
Brand

Είδος