Χλοοκοπτική μηχανή Aspire™ LC34-P4A με μπαταρία και φορτιστή HUSQVARNA.

409.00

Περιλαμβάνεται Μπαταρία 2.5Ah και Φορτιστής.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 0.5 kW / 3000rpm
Χρόνος εργασίας: 10min / 150m²
Προώθηση: Όχι
Πλάτος κοπής: 34cm
‘Υψος κοπής: 25-65mm
Κάδος: 30lt (ύφασμα)
Βάρος: 11,8kg

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: HVA970648303 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Χλοοκοπτική μηχανή μπαταρίας για εύκολη χρήση, αποθήκευση και μεταφορά

Αυτή η χλοοκοπτική μηχανή μπαταρίας 18V είναι εύκολη στη χρήση, την αποθήκευση και τη μεταφορά. Σχεδιασμένη για μικρούς χώρους, διπλώνει σε εύχρηστο μέγεθος και αποθηκεύεται κάθετα στο πάτωμα ή στον τοίχο με τον γάντζο που περιλαμβάνεται και την αποσπώμενη τσάντα συλλογής. Εύκολη εκκίνηση και πλοήγηση στα στενά περάσματα του κήπου σας, με ρυθμιζόμενη λαβή για άνετη θέση εργασίας. Δεδομένου ότι είναι ελαφριά και αναδιπλούμενη, με λαβή μεταφοράς, είναι εύκολο να μετακινηθείτε μεταξύ του μπροστινού και του πίσω μέρους του κήπου σας. Μέρος του συστήματος μπαταρίας POWER FOR ALL.

Τα εργαλεία που τροφοδοτούνται με μπαταρία Husqvarna Aspire™ έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τον περιορισμένο χώρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε προϊόν συνοδεύεται από ένα εξατομικευμένο άγκιστρο αποθήκευσης που μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο ή να χρησιμοποιηθεί με ειδική ράγα. Αυτός ο τρόπος αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τα άλλα εργαλεία κηπουρικής.

Αυτό το προϊόν είναι μέρος της POWER FOR ALL ALLIANCE και είναι συμβατό με πολλές άλλες μπαταρίες και φορτιστές από τις συμμετέχουσες μάρκες. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να αγοράσετε μόνο μία μπαταρία για όλα τα προϊόντα του σπιτιού και του κήπου σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 7 kg
Brand

Κινητήρας