Καύσιμο MotoMix STIHL.

7.9033.00

Προσθήκη στην σύγκριση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: S078199963 Κατηγορία:

Περιγραφή

Καύσιμο MotoMix STIHL.

ΙΣΧΥΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΧΡΟΝΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 4-MIX

Το μείγμα καυσίμου STIHL MotoMix είναι ένα ειδικό έτοιμο καύσιμο με αναλογία μείξης 1:50, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για όλους τους δίχρονους κινητήρες STIHL. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για τους κινητήρες των μηχανημάτων STIHL και, χάρη στο λάδι STIHL HP Ultra premium που περιέχει , προσφέρει εξαιρετική λίπανση του κινητήρα και αφήνει ελάχιστα κατάλοιπα χάρη στην καθαρή καύση. Το έτοιμο καύσιμο STIHL MotoMix έχει τις καλύτερες ιδιότητες ψυχρής εκκίνησης και επιτρέπει μέγιστη επιτάχυνση σε όλη την περιοχή στροφών, αλλά διαθέτει και άψογα χαρακτηριστικά λειτουργίας σε απότομες αλλαγές γκαζιού. Είναι φιλικό προς τον χρήστη και τον κινητήρα, καθώς παράγει μόνο ελάχιστες εκπομπές. Το πλήρως συνθετικό, βιοδιασπώμενο μείγμα καυσίμου μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των κινητήρων σας.

Κάτω από ιδανικές συνθήκες, μπορείτε να αποθηκεύσετε το μείγμα για διάστημα έως 5 ετών. Για τον σκοπό αυτό, πρέπει να φυλάσσεται σε αεροστεγώς κλεισμένα μπιντόνια εγκεκριμένα σύμφωνα με τις σχετικές τεχνικές προδιαγραφές, και να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου έως 20°C σε μέρος όσο το δυνατό πιο στεγνό και σκοτεινό. Το σύστημα ανεφοδιασμού STIHL και το βοηθητικό εκροής για τυποποιημένα δοχεία διατίθενται ως κατάλληλα παρελκόμενα. Σημειώστε ότι το βοηθητικό εκροής είναι κατάλληλο μόνο για μπιντόνια των 20 λίτρων.

Το έτοιμο καύσιμο διατίθεται στις εξής συσκευασίες:

  • 1 λίτρο (κωδικός προϊόντος 07819996300)
  • 5 λίτρα (κωδικός προϊόντος 07819996301)
  • 20 λίτρα (κωδικός προϊόντος 07819996004)

Το έτοιμο μείγμα καυσίμου έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας. (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V.)

Υποδείξεις κινδύνων και ασφαλείας

Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να αποβεί μοιραίο εάν καταποθεί ή εισπνευθεί έντονα. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Τοξικό για την υδρόβια ζωή με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg
Brand

Επιλέξτε Μέγεθος

,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Καύσιμο MotoMix STIHL.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.