Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 100 STIHL.

239.00

Χαρακτηριστικά:

Πίεση λειτουργίας 110 bar
Βάρος 9 kg 1)
Μέγιστη πίεση 150 bar 2)
Ελάχιστη παροχή νερού 350 l/h
Μέγιστη παροχή νερού 450 l/h
Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 °C
Μετρημένη ηλεκτρική τάση 220-230 V
Κατανάλωση ενέργειας 1,9 kW
Μήκος σωλήνα υψηλής πίεσης 12 – 7 m
Κατανάλωση ενέργειας 2,1 kW
Στάθμη ηχοπίεσης 89 dB(A) 3)
Τάση δικτύου 220-230 V
Συχνότητα (Hz) 50 Hz
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: SRE020114546 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 100 STIHL.

RE 100 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ: ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 100 PLUS CONTROL είναι κατάλληλο για αποτελεσματικό καθάρισμα γύρω από το σπίτι. Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης RE 100 PLUS CONTROL της STIHL έχει λειτουργία CONTROL επιτρέποντας ρύθμιση της πίεσης του νερού με το πάτημα ενός κουμπιού, και οθόνη LED στο πιστόλι εκτόξευσης. Αφού δημιουργήσετε τη σύνδεση ανάμεσα στη μονάδα και το πλυστικό υψηλής πίεσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητήπίεση απευθείας στο πιστόλι εκτόξευσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Μια λυχνία LED δείχνει το επίπεδο πίεσης που επιλέξατε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη μέγιστη πίεση 150 bar στη συγκεκριμένη εργασία καθαρισμού που θέλετε να αναλάβετε έξω από το σπίτι ή στον κήπο, αλλά και για το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Η πίεση λειτουργίας για αποτελεσματικό καθάρισμα παράγεται από μια στιβαρή αντλία υψηλής πίεσης κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Τα διάφορα μπεκ που παραδίδονται μαζί με το STIHL RE 100 PLUS CONTROL επιτρέπουν αποτελεσματικό καθάρισμα διαφορετικών επιφανειών. Το STIHL RE 100 PLUS CONTROL παραδίδεται με μπεκ 3-σε-1 για το κοντάρι εκτόξευσης. Στρίβοντας το απλά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περιστρεφόμενο μπεκ, μπεκ επίπεδης δέσμης ή μπεκ εκτόξευσης καθαριστικού προϊόντος. Δεν υπάρχει ανάγκη να βγάζετε και να βάζετε διάφορα μπεκ. Όταν χρησιμοποιείτε με το μπεκ εκτόξευσης καθαριστικού προϊόντος, μπορείτε να προσθέσετε καθαριστικό προϊόν στη δέσμη νερού στην αναλογία που θέλετε, αντλώντας το από το ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού 500 ml.

Ο αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος του πιστολιού εκτόξευσης φροντίζει ώστε να μη στρίβει ο σωλήνας υψηλής πίεσης κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η ενσωματωμένη ανέμη με τους οδηγούς για τον σωλήνα επιτρέπει οικονομική σε χώρο φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης 7 m.

Η θέση αναμονής χρησιμοποιείται για την φύλαξη του κονταριού υψηλής πίεσης απευθείας στο πλυστικό υψηλής πίεσης στη διάρκεια ενός διαλείμματος ή μετά το τέλος της εργασίας. Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 100 PLUS CONTROL διαθέτει λαβή μεταφοράς και ενσωματωμένους τροχούς που εξασφαλίζουν εύκολη μεταφορά στο επόμενο σημείο χρήσης.

Με προαιρετικά παρελκόμενα για πλυστικά υψηλής πίεσης, όπως το σετ καθαρισμού οχημάτων, μπορείτε να επίσης να πλύνετε το αυτοκίνητό σας και να προσαρμόσετε το πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 100 PLUS CONTROL για συγκεκριμένες εργασίες καθαρισμού.

  • Ελαφρύ και άνετο καθαριστικό υψηλής πίεσης με πρόσθετο εξοπλισμό
  • Ρύθμιση πίεσης και οθόνη πίεσης LED απευθείας στο πιστόλι
  • Μπεκ τριπλής λειτουργίας : Επίπεδης δέσμης Περιστρεφόμενης δέσμης Απορρυπαντικού
  • Ενσωματωμένη δεξαμενή για απορρυπαντικά
  • Ανέμη για την κατάλληλη αποθήκευση του εύκαμπτου σωλήνα υψηλής πίεσης και του πιστολιού

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 4 kg
Brand

Κινητήρας

Είδος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 100 STIHL.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.