Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 272 Plus STIHL.

1,489.00

Χαρακτηριστικά:

Τάση δικτύου 230/1~/50 V
Ισχύς 3,1 kW
Βάρος 42 kg 1)
Πίεση λειτουργίας 45 – 150 bar
Μέγιστη παροχή νερού 620 l/h
Μήκος σωλήνα υψηλής πίεσης 15 m
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας 5 m
Στάθμη ηχοπίεσης 72,4 dB(A) 2)
Στάθμη ηχητικής ισχύος 86,6 dB(A) 2)
Μέγιστη πίεση 200 bar 3)
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: S47880124512 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 272 Plus STIHL.

RE 272 PLUS ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ: ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΡΟΥΛΙ ΣΩΛΗΝΑ

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 272 PLUS έχει μέγιστη πίεση 200 bar. Σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση στη δασοκομία, στις οικοδομές και στη γεωργία, αυτό το μηχάνημα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε πολύ βρόμικες επιφάνειες με μεγάλη άνεση. Ο αθόρυβος κινητήρας χαμηλών στροφών με την ανθεκτική ορειχάλκινη αντλία υποστηρίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, τόσο για τον κινητήρα όσο και για την αντλία. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 272 PLUS στην εκάστοτε εργασία καθαρισμού σας: Το μηχάνημα διαθέτει ένα μανόμετρο όπου μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή πίεση λειτουργίας και παροχή νερού. Για να αντιμετωπίσετε επίμονες βρομιές, για παράδειγμα όταν καθαρίζετε προσόψεις κτηρίων, μπορείτε να προσθέσετε απορρυπαντικό στη δέσμη νερού από το αποσπώμενο διάφανο δοχείο απορρυπαντικού και να ρυθμίσετε τη δοσολογία με το σύστημα πρόσμιξης απορρυπαντικού.

Το επαγγελματικό πιστόλι εκτόξευσης συνδέεται εύκολα χάρη στον ταχυσύνδεσμο και μειώνει τις δυνάμεις ανάκρουσης της δέσμης νερού, εξοικονομώντας τις δικές σας δυνάμεις, ειδικά όταν εργάζεστε για μεγάλο χρόνο. Ο αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος του πιστολιού εκτόξευσης φροντίζει ώστε να μη στρίβει ο σωλήνας υψηλής πίεσης 15 m με χαλύβδινο πλέγμα ενίσχυσης κατά τη διάρκεια της χρήσης. Το STIHL RE 272 PLUS παραδίδεται επίσης με ένα δεύτερο κοντάρι εκτόξευσης με περιστρεφόμενο μπεκ, επιτρέποντας γρήγορη αλλαγή ανάμεσα στο μπεκ επίπεδης δέσμης με ρυθμιζόμενη πίεση για ευαίσθητες επιφάνειες και το ισχυρό περιστρεφόμενο μπεκ. Μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς μπορείτε να φυλάξετε και τα δύο κοντάρια εκτόξευσης στις προβλεπόμενες θέσεις πάνω στη μονάδα. Η ανέμη σωλήνα με τους οδηγό περιτύλιξης επιτρέπει εύκολο μάζεμα και οικονομική σε χώρο φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης. Το STIHL RE 272 PLUS διαθέτει μια λαβή μεταφοράς και μεγάλους ακτινωτούς τροχούς για εύκολη μετακίνηση σε ανώμαλο έδαφος.

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά από παρελκόμενα για πλυστικά υψηλής πίεσης, όπως το μπεκ αφρού STIHL για τα μοντέλα RE 232 έως RE 462 PLUS, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το RE 272 PLUS της STIHL για ένα μεγάλο φάσμα εργασιών καθαρισμού.

  • Στιβαρό πλυστικό υψηλής πίεσης με καρούλι εύκαμπτου σωλήνα
  • Για χρήση στη γεωργία, τη δασοκομία και τις κατασκευές
  • Αποδοτικότητα μέσω εργονομικού σχεδιασμού
  • Κινητήρας χαμηλού θορύβου χαμηλής ταχύτητας
  • Γρήγορη αλλαγή ακροφυσίου χάρη στο δεύτερο κορδόνι ψεκασμού

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 15 kg
Brand

Κινητήρας

Είδος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 272 Plus STIHL.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.