Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 150 Plus STIHL.

619.00

Χαρακτηριστικά:

Πίεση λειτουργίας 140 bar
Βάρος 31 kg 1)
Μέγιστη πίεση 180 bar 2)
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας 5 m
Ελάχιστη παροχή νερού 540 l/h
Μέγιστη παροχή νερού 612 l/h
Μέγιστη θερμοκρασία νερού 60 °C
Μετρημένη ηλεκτρική τάση 230 V
Μήκος σωλήνα υψηλής πίεσης 12 m
Κατανάλωση ενέργειας 2,9 kW
Στάθμη ηχοπίεσης 85 dB(A) 3)
Μήκος καλωδίου ρεύματος 5 m
Τάση δικτύου 230 V
Συχνότητα (Hz) 50 Hz
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Προσθήκη στην σύγκριση
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες παράδοση
Τεμάχια
Κωδικός προϊόντος: SRE010114502 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 150 Plus STIHL.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ RE 150 PLUS: ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΝΕΣΗ

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 150 Plus είναι μια καλή επιλογή για απαιτητικούς ιδιώτες χρήστες που θέλουν να καθαρίσουν επιφάνειες στους εξωτερικούς χώρους γύρω από το σπίτι, όπως πλακόστρωτες επιφάνειες. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί επίσης για αποτελεσματικό και άνετο καθάρισμα βιομηχανικών δαπέδων, μηχανών ή οχημάτων. Η μέγιστη πίεση 180 bar παράγεται από μια αντλία υψηλής πίεσης με κεφαλή από ορείχαλκο και πιστόνι από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σωλήνας υψηλής πίεσης 12 m, ενισχυμένος με χαλύβδινο πλέγμα, είναι πολύ στιβαρός και εύκαμπτος, δίνοντας μεγάλη εμβέλεια για τις εργασίες καθαρισμού σας. Ο ταχυσύνδεσμος φροντίζει για εύκολη σύνδεση του σωλήνα στο STIHL RE 150 PLUS. Το άνετο πιστόλι εκτόξευσης με μαλακή λαβή είναι επίσης εφοδιασμένο με αντιστρεπτικό ταχυσύνδεσμο, έτσι ώστε το αποφεύγεται το ενοχλητικό στρίψιμο του σωλήνα κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Το περιστρεφόμενο μπεκ, που παράγει μια ισχυρή σημειακή δέσμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση επίμονων ακαθαρσιών σε ανθεκτικές επιφάνειες. Το ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης είναι ιδανικό για πιο ευαίσθητες επιφάνειες. Τα δύο βασικά μπεκ για το περιστρεφόμενο κοντάρι εκτόξευσης εναλλάσσονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε απορρυπαντικό στη δέσμη νερού μέσω του διάφανου δοχείου απορρυπαντικού, χάρη στο σύστημα πρόσμιξης απορρυπαντικού. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση λειτουργίας και την παροχή νερού ανάλογα με την εργασία καθαρισμού με τον ρυθμιστή πίεσης/παροχής του STIHL RE 150 PLUS . Το ενσωματωμένο μανόμετρο φροντίζει ώστε να γνωρίζετε πάντα την επιλεγμένη πίεση.

Η τηλεσκοπική λαβή, η λαβή μεταφοράς και το ενσωματωμένο σασί επιτρέπουν εύκολη μεταφορά του STIHL RE 150 PLUS στο επόμενο σημείο χρήσης. Η ενσωματωμένη ανέμη με τους οδηγούς για τον σωλήνα επιτρέπει εύκολο μάζεμα και οικονομική σε χώρο φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης. Τελειώνοντας την εργασία καθαρισμού σας, μπορείτε να φυλάξετε τα μπεκ με ασφάλεια στην ενσωματωμένη θέση φύλαξης και να τυλίξετε το καλώδιο τροφοδοσίας στους 2 γάντζους πάνω στο μηχάνημα.

Με προαιρετικά παρελκόμενα για πλυστικά υψηλής πίεσης, όπως ο καθαριστής επιφανειών STIHL RA 110, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το STIHL RE 150 PLUS για πολλές και διάφορες εργασίες καθαρισμού.

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ιδιωτικό χώρο γύρω από το σπίτι και τον κήπο
  • Ενσωματωμένη ρύθμιση πίεσης και δοχείο απορρυπαντικού
  • Τόσο για επαγγελματίες χρήστες όσο και για απαιτητικούς περιστασιακούς χρήστες
  • Για παράδειγμα, για τον καθαρισμό δαπέδων, μηχανημάτων και οχημάτων
  • Ανθεκτικό καθαριστικό υψηλής πίεσης με πίεση εργασίας 140 bar και υψηλή ευκολία χρήσης

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 15 kg
Brand

Κινητήρας

Είδος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πλυστικό Υψηλής Πίεσης RE 150 Plus STIHL.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.