Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ONLINE SHOP

Περιεχόμενα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ONLINE SHOP. 1
Περιεχόμενα. 1
Γενικοί Όροι 1
Προσωπικά Δεδομένα. 1
Ασφάλεια. 2
Το Πωλούμενο Είδος. 2
Εγγύηση Προϊόντων. 2
Ακύρωση Παραγγελίας. 2
Τρόποι Πληρωμής. 3
Τρόποι Αποστολής. 4
Κόστος Αποστολής. 5
Χρόνος Παράδοσης. 6
Τιμές των πωλούμενων προϊόντων. 6
Υπαναχώρηση – Επιστροφή Προϊόντων. 7
Διάφορα. 8

Γενικοί Όροι

H ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.E-GEOPONIKI.GR ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

ΑΠΙΚΟΣ Ν. ΚΥΡΙΑΖΗΣ Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΑΦΜ: 999355813,
ΔΟΥ: ΚΟΡΩΠΙΟΥ,
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 50, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΤΚ. 19013
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2291037544.

Προσωπικά Δεδομένα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (Ή ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΛΕΤΕ), ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Ή ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ (ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΛΠ. ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ, ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (Π.Χ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ) ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Ασφάλεια

H ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  WWW.E-GEOPONIKI.GR  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ SSL, ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ONLINE ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET. ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ SSL (SECURE SOCKETS LAYER), ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ STANDARD ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEB SITES) ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ (WEB SERVERS). ΜΙΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ SSL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ (SERVER) ΝΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ SSL, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΝΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Το Πωλούμενο Είδος

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.E-GEOPONIKI.GR ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ. ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ “ΚΛΙΚ” ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.


Εγγύηση Προϊόντων

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ (ΕΛΛΑΔΟΣ) – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ   (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ). Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ Η ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ).

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ) ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

Ακύρωση Παραγγελίας

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΟΛΙΚη Ή ΜΕΡΙΚη) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ E-MAIL ΣΤΟ [email protected] Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΚΥΡΩΣΗ

Τρόποι Πληρωμής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ:

 1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
  Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (COURIER). ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 1,90€.
  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΛΕΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
 2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ:
  -AMERICAN EXPRESS
  -VISA
  -MASTERCARD
  -MAESTRO
 3.  ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ MASTERPASS
  ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΜΕΣΩ ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ.
  -ΕΩΣ 2 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ 0.10 € ΕΩΣ 199.99 €
  -ΕΩΣ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200.00 €
 4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ Ή ΜΕΣΩ E-BANKING, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΙΚΟΣ Ν. ΚΥΡΙΑΖΗΣ Ε. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

IBAN ALPHABANK: GR7901 4020 30203 00233 0000 125

ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ EMAIL:[email protected].

Τρόποι Αποστολής

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΣΤΟ [email protected].
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ:

 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ( ACS COURIER)
  Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΙΚΡΟΥ και μεσαιου ΟΓΚΟΥ- ΒΑΡΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ COURIER. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.
 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
  Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΒΑΡΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ COURIER. ΑΝΤΙΚΑΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
 3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
  ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ από ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και κατοπιν συννενοησησ μεσω email στο [email protected]

*ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟ Η ΣΠΑΣΜΕΝΟ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.

Κόστος Αποστολής

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΣΤΟ[email protected].

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ τα κοστη ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ :

 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ( ACS COURIER)
  Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΒΑΡΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ COURIER ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ:
  ΑΤΤΙΚΗ
  -ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΒΑΡΟΥΣ(έως 2 κιλα)  2.50€
  -ΜΕΣΑΙΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΒΑΡΟΥΣ (μετα τα 2 κιλα)  0.90€ / κιλο
  ΕΠΑΡΧΙΑ
  -ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΒΑΡΟΥΣ(έως 2 κιλα)  2.80€
  -ΜΕΣΑΙΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΒΑΡΟΥΣ (μετα τα 2 κιλα)  1.10€ / κιλο

*ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ACS.

 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
  Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ COURIER.
  *ΑΝΤΙΚΑΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (& ΚΕΑ, ΚΥΘΝΟΣ ):
  -ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΟΣ-ΟΓΚΟ ΕΩΣ 20 ΚΙΛΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 9€.
  -ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΟΣ-ΟΓΚΟ ΕΩΣ 40 ΚΙΛΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 15€.
  -ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΟΣ-ΟΓΚΟ ΕΩΣ 60 ΚΙΛΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 20€.
  για την υπολοιπη ελλαδα:
  -ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΟΣ-ΟΓΚΟ ΕΩΣ 20 ΚΙΛΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 12€.
  -ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΟΣ-ΟΓΚΟ ΕΩΣ 40 ΚΙΛΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 20€.
  -ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΟΣ-ΟΓΚΟ ΕΩΣ 60 ΚΙΛΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 25€.
  ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΟΣ-ΟΓΚΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΙΛΩΝ, Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ:
  – ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 25€
  – ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 35€
  – ΚΡΗΤη, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, δωδεκανησα: 60€
  – ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΘΑΣΟΣ: 80€
  ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

  * ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.

 2. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
  ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ από ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗς ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

** ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250.00 € ΕΝΤΟΣ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΑ, ΚΥΘΝΟΣ) ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Χρόνος Παράδοσης

– ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
– ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΕΠΑΡΧΙΑ, ΝΗΣΙΑ 3-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
– ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ, 5-12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΠΑ (24%), (13%) ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ (6,5%) ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΤΟ WWW.E-GEOPONIKI.GR ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.

Υπαναχώρηση – Επιστροφή Προϊόντων

ΕΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ EXΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E-MAIL ΣΤΟ [email protected]. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΛΕΩΦ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 50,
19013, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΤΗΛ. 2291037544

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ 5 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΕ, ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΘΕΙ. ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΕΙ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑ . Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.

ΦΥΤΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

Διάφορα

 1. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ: ΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (Π.Χ. ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ,πανδημια ΚΛΠ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ E-MAIL, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΥΠO ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.
 2. ΕΥΘΥΝΗ WWW.E-GEOPONIKI.GR: TO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ Ή ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΕΥΡΕΘΕΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ σας.
 3. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ: ΤΟ WWW.E-GEOPONIKI.GR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤOΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. H ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ Ή ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥ